Toggle navigation
Restaurant
Menu
Wines
Services
Location
Menu
Els nostres plats poden contenir al·lèrgens, en cas d'alguna intolerància, consulteu al nostre personal.
Degut a que els nostres plats són artesans, podem haver de modificar-los segons la disponibilitat de productes.
Entrants
Amanida de formatge de cabra i pernil d’ànec amb fruits secs
Amanida de bacó, formatge, crostonets i pipes de carbassa
Cors de cabdells amb anxoves i salmó marinat i vinagreta de maracuya
Escalivada amb les nostres anxoves
Sopa torrada amb pilotilles
Trinxat de patata i col amb cansalada i botifarra negra
Carxofes i espàrrecs verds amb salsa romesco
Tallarines d’ou amb bacó, tomàquet i pesto de rúcula
Patates d'Olot, parmesà i suc de rostir
Segons
Botifarra de Cantoni a la brasa amb mongetes
Picanha de vedella a la brasa, parmesà i oli verge extra
Pollastre a la brasa amb guarnició i oli de picada
Terrina de xai al Pedro Ximenes
Pilotilles amb pèsols i bolets
Cap i tripa de vedella
Entrecot de vedella (300grs) amb guarnició
Secret de porc ral, formatge brie, bolets i suc de rostir
Bacallà gratinat amb allioli sobre fons de cigrons i bolets
Cua de vaca estofada amb salsa "Marchand du Vin" (sup. 4)
Xai del Collsacabra a la brasa amb acompanyaments (sup. 4)
Postres
Mel i mató de la formatgeria
Brownie de xocolata i nous
Crema catalana
Pastis Tateen de poma
Trufes amb nata
Copeta de iogurt i mascarpone amb fruits vermells
Postres català (gelat de torró amb ratafia)
Fresons amb nata
Aquest menú no es pot compartir ni modificar
INCLOU: IVA, pa, copa de vi, aigües i cafès
25,00
NO INCLOU: cerveses, refrescs, licors i allioli
Fora de menú
Plats recomanats
Amanida de formatge de cabra i pernil d’ànec amb fruits secs (11,50)
Amanida de bacó, formatge, crostonets i pipes de carbassa (10,80)
Cors de cabdells amb anxoves i salmó marinat i vinagreta de maracuya (12,50)
Cargols a la llauna (13,50)
Patates d'Olot amb parmesà i suc de rostir (9,60)
Carpaccio de filet de vedella amb parmesà (14,50)
Escalivada amb les nostres anxoves (10,60)
Carxofes i espàrrecs amb salsa romesco (11,50)
Tallarines d’ou amb bacó, tomàquet i pesto de rúcula (12,00)
Picanha de vedella a la brasa, parmesà i oli verge extra (14,80)
Terrina de xai al Pedro Ximenes (15,50)
Secret de porc ral, formatge brie, bolets i suc de rostir (15,40)
Cua de vaca estofada al Marchand du Vin (14,50)
Xai del Collsacabra a la brasa (15,50)
Magret d'ànec del Lluçanès a la llosa de sal (17,60)
Mitja espatlla de xai rostida a l'estil clàssic (14,00)
Entrecot de vedella (300grs) amb guarnició (15,80)
Entrecot de vedella (500grs) (17,50)
Txuletón de vaca madurat (38,00/kg)
Bacallà gratinat amb allioli sobre fons de cigrons i bolets (17,80)